Cum a topit Mirela Vaida 10 kilograme la o saptamana de la nastere

Fosta prezentatoare a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” nu si-a facut probleme legate de infatisare in timpul sarcinii si dupa, singura ei preocupare fiind ca bebelusul sa fie sanatos. Iata ca proaspata mamica arata senzational, ea reusind sa slabesca 10 kilograme, fara dieta sau sport.

Mirela Vaida a devenit, pentru a doua ora, mama pe 20 august, cand l-a adus pe lume pe Vladimir Alexandru, dupa un travaliu de o ora si jumatate. Cum ea si nou nascutul s-au simtit excelent, externarea a avut loc dupa 2 zile. Imaginile surprinse atunci, demonstrau ca proaspata mamica era pufoasa, lucru normal de altfel dupa nastere.

La doar o saptamana de la acel moment, vedeta TV s-a laudat in cercul ei de apropiati ca a slabit deja 10 kilograme si nu a ezitat sa spuna reteta, care, in cazul ei, a functionat de minune. “Faceti 2 copii, unul dupa altul, ii cresteti singure, alaptati la cerere bebelusul si 10 kilograme topiti in 7 zile”, le-a marturisit ea prietenelor, carora nu le-a venit sa creada cand au vazut schimbarea ei.
loading...
Faptul ca a slabit foarte mult se poate vedea si din imaginea care o infatiseaza la plimbare in parc alaturi de bebelus si de Carla, fiica ei in varsta de un an si jumatate. Mirela Vaida a preferat sa se ocupe personal de cresterea celor doi mostenitori, ea refuzand din start ideea de a angaja o bona sau de a se baza pe ajutorul bunicilor. Prin urmare, vedeta si sotul ei isi impart sarcinile si reusesc sa faca fata cu brio provocarile venite din partea celor doi copii.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro