Daniela Crudu e anorexica? Bruneta a slabit ingrozitor!

Daniela Crudu a slabit ingrozitor in ultima perioada! Bruneta e aproape piele si os, lucru care ii ingrijoreaza pe apropiatii ei.

Daniela Crudu e in pragul anorexiei, se pare! Vedeta tv a ajuns sa cantareasca doar 45 de kilograme, la 1,69 metri inaltime. Desi se simte bine, e plina de energie si munceste extrem de mult, apropiatii au inceput sa-si faca griji pentru ea. Acestia se tem ca Daniela ar putea avea probleme de sanatate grave daca nu pune mana sa manance si sa mai ia cateva kilograme in greutate.

“Daniela se simte bine. E vesela, are energie si nu se plange de nimic. Problema este ca nu mananca. Doar ciuguleste ca sa poata supravietui. Sunt zile in care nu baga nimic in gura, se poate imbolnavi. Tatal ei gateste niste mancaruri de te lingi pe degete, iar ea nu se atinge de mancare. Ia o lingura, cat sa guste, si spune ca s-a saturat, ca nu ii este foame. E piele si os, are 45 de kilograme. Daca s-ar duce la medic, i-ar spune ca e anorexica. Munceste si mult, nu stim de unde are atata energie. Este atat de slaba pentru ca nu mananca. Toata lumea ii spune ca i se vad oasele, ca a facut paranteze la picioare, ea spune ca ii place cum ii sta slaba. Unele haine de marimea XS, adica cea mai mica marime existenta, ii sunt largi. Acum vreo 3-4 ani era mai grasa cu vreo 15-20 de kilograme. Ii este teama sa nu ajunga la acea greutate”, sustin surse din anturajul Crudutei.

Desi prietenii isi fac griji pentru sanatatea ei, Daniela pare in forma. Ea e implicata in mai multe proiecte la care face fata cu succes, onoreaza si alte contracte pe care le are, in plus, mai intretine atmosfera si in cluburi, unde e invitata. Si nu, nu sta pe canapea, ci se zbantuie toata noaptea, rade, face poze cu fanii si se distreaza, asa cum s-a intamplat si in urma cu cateva saptamani intr-o locatie din Arad.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro