Ed Sheeran doboara noi recorduri muzicale!

68 milioane de streamuri pe Spotify? Ed Sheeran a reusit sa doboare un nou record digital!

Cel de-al treilea album al artistului, asteptat cu nerabdare de catre fanii din toata lumea, a luat cu asalt platforma de streaming online Spotify si a trecut de cifra de 56 milioane de streamuri pe data de 3 martie, inregistrand un record absolut pentru ziua de lansare.

Ed Sheeran a reusit mai mult decat si-a imaginat, recordul anterior fiind detinut de catre The Weeknd cu piesa Starboy si 29 milioane de streamuri in Noiembrie 2016.

Acesta nu este singurul record detinut de catre artist: piesele sale au adunat mai mult de 68 milioane de streamuri pe Spotify, reusind astfel sa doboare recordul detinut anterior tot de catre The Weeknd (40 milioane).

In acelasi timp, Ed Sheeran a reusit sa-si doboare propriul record pentru cele mai multe play-uri ale unei piese pe Spotify in 24 de ore.

„Shape Of You” a strans peste 10 milioane de streamuri pe platforma online pe data de 3 martie, recordul anterior fiind stabilit tot de Sheeran, cu o luna in urma, cand a inregistrat aproape 8 miloane.

loading...
Toate cele 16 piese incluse pe editia Deluxe a albumului „÷” (Divide) au ajuns in Spotify Global Top 50, iar Ed Sheeran este cel mai popular artist de pe platforma, cu peste 45 milioane de abonati.

Povestea din spatele albumului are mai multe capitole: Divide a depasit intr-o singura zi cifra de vanzari pe care au avut-o cele mai populare albume anul trecut intr-o saptamana.

Ed Sheeran este un artist extraordinar care inspira generatii intregi, iar lansarea albumului Divide s-a transformat intr-un eveniment international de succes!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro