FreeStay – Din Intamplare (single nou si videoclip)

FreeStay lanseaza single-ul si videoclipul „Din intamplare”, o piesa despre iubirea dintre doi indragostiti, dar si vulnerabilitatea si greselile lor.

O multime de emotii cuprind sufletul unui barbat atunci cand simte cat de tare a ranit femeia care il iubeste. Florin Ristei impreuna cu trupa sa, descrie o dragoste intensa, ce s-a consumat mult prea repede din cauza slabiciunilor.

„#DinIntamplare este o piesa cu o incarcatura emotionala puternica, care ilustreaza o poveste de dragoste privita din perspectiva barbatului care isi asuma si recunoaste partea lui de vina. Ne-am dorit sa mai umanizam un pic partea masculina care iese sifonata din aproape orice situatie.” a declarat Florin Ristei.

Verrsurile si muzica poarta semnatura lui Florin Ristei, iar #DinIntamplare a fost orchestrata de catre Costin Bodea. Clipul a fost regizat de catre Trandafilm (Ionut Trandafir).

loading...
„Piesa este compusa de mine cu ceva timp in urma, intr-o noapte, dupa un concert, in inspiratia diminetii. Si a singuratatii. Sper ca piesa sa atinga multe suflete pentru ca noi intotdeauna punem multa pasiune in orice interpretare live cu trupa FreeStay.” a adaugat Florin Ristei.

Trupa este cunoscuta si apreciata pentru spectacolele live, unde muzica vorbeste de la sine. Cu un public fidel, care ii urmeaza concert dupa concert, FreeStay a adunat milioane de vizualizari la piese precum „Trebuia sa fii tu”, o colaboare cu Mahia Beldo, „Altfel de magie” sau „Cersetori de iubire”. De asemenea, colaborarea lui Florin Ristei cu Vescan pentru piesa”Las-o” a fost una inedita, aceasta devenind unul dintre hiturile lui 2016.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro