GABRIELA CRISTEA si TAVI CLONDA au plecat in vacanta!

Gabriela Cristea si sotul ei, Tavi Clond, au ales sa plece intr-o vacanta, pe care au asteptat-o cu nerabdare si cine stie poate o sa se intoarca cu inca un membru al familiei. Vedeta si sotul sau incearca sa se bucure de aceste zile si sa se relaxeze.

Cei doi au ales ca destinatie, Dubai-ul, brunet a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, in care apare alaturi de barbatul pe care il iubeste, iar la descriere a specificat:,,Pentru ca meritam!‘’

,,Toata lumea merita, numai ca nu ne permite bugetul, voi sunteti norocosi,,,,Distractie placuta,,,poate veniti trei…/ Esti mai frumoasa nemachiata, mai copilaroasa . Distractie placuta!/ Cred ca si Salman Khan ar fi invidios pe voi. Va iubesc mult doamna Gabriela si domnul Tavi/ Vacanta placuta Gabi si Tavi’’, sunt cateva dintre mesajele primite.
loading...
Gabriela Cristea traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Tavi Clonda de mai bine de trei ani si pare mai indragostita ca niciodata de acesta. Prezentatoarea TV a postat, de curand, pe Instagram o fotografie in care a aparut alaturi de sotul ei, ocazie cu care le-a spus prietenilor virtuali ca este tare mandra sa aiba un sot atat de frumos, pe care-l iubeste din tot sufletul.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro