Interviu EXCLUSIV cu Florin Ristei (FreeStay) – „Daca v-as spune anumite chestii, ar trebui sa va omor”

Zilele trecute am avut ocazia sa vorbim un pic cu Florin Ristei (FreeStay) si ca sa nu o mai lungim mult, puteti vedea mai jos ce a avut de spus la intrebarile noastre. Enjoy! 🙂

Recent ai lansat „Din Intamplare”, un single care mie personal imi place foarte mult si care merge foarte bine pe YouTube. Cum ti-a venit ideea piesei si cum a fost la filmarile videoclipului?
Florin Ristei: Piesa s-a nascut dupa un concert, intr-o dimineata tarzie, nascuta probabil din trairile de la momentul respectiv. Versurile le-am scris eu si cred ca vorbesc de la sine, fara prea multe explicatii. Clipul l-am filmat cu Trandafilm (Ionut Trandafir) care a avut o viziune unica si o interpretare inedita a versurilor. Durerea exprimata prin acele sageti, acea vanatoare pe care o face fiecare parte a unui cuplu 😀

Care este cel mai mare regret?
Florin Ristei: Imi place sa cred ca nu am.

Spune-ne ceva ce nu stim despre FreeStay
Florin Ristei: Ca suntem, probabil, una dintre cele mai [misto, unite, talentate, serioase, muncitoare, vesele, galagioase, ironice, profesioniste] echipe din showbizul autohton :))
Dar daca v-as spune anumite chestii, ar trebui sa va omor :)) stiti vorba aia: what happens in FreeStay, stays in FreeStay.

Ai o multime de concerte iar de putin timp prezinti si emisiunea „Prietenii de la 11” alaturi de Diana Munteanu. Cum reusesti sa le impaci pe toate?
Florin Ristei: Atunci cand faci lucrurile din pasiune, nu ti se pare ca muncesti, iar timpul trece in cel mai placut mod. In general, programul zilnic ar fi: emisiune, repetitii cu trupa, apoi ceva lucru pe acasa si seara un pic de timp liber, daca nu am concert. Imi place ce fac si le impac pe toate cu succes.

Cate tatuaje ai? Care este cel mai recent? Mai urmeaza si altele?
Florin Ristei: Am 4 tatuaje, ultimul facut in decembrie 2015. Nu imi planuiesc niciodata arta pe care o exprim pe corp, insa, cu siguranta, daca ceva ma va inspira sau imi va placea un lucru intr-un mod deosebit incat sa merite un loc permanent pe harta vietii mele, nu voi ezita sa-mi mai fac un tatuaj

loading...
Daca trebuie sa alegi un vers din piesa „Din Intamplare”, care ar fi acela?
Florin Ristei: „Mai vreau, mai vreau” 🙂

Ce planuri de viitor ai?
Florin Ristei: Nu imi fac niciodata prea multe planuri de viitor. Imi place sa traiesc fiecare clipa, sa ma simt bine in momentul asta si sa las lucrurile sa curga de la sine intr-un ritm normal. Bineinteles, pregatim piese noi, materiale frumoase si vedem pe drum ce mai putem alege.

Piesa de care esti obsedat in acest moment este _____ ?
Florin Ristei: Obsedat e mult spus, cred ca am trecut de perioada in care faceam obsesii pentru anumite lucruri. Insa ascult destul de des cel mai recent album Bruno Mars, 24K. E un artist care-mi place foarte tare si pe care cred ca ma mai duc o data sa-l vad LIVE anul acesta.

Ce mesaj ai pentru cititorii YabbMusic.ro?
Florin Ristei: Stay Free!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro