JORGE a devenit tatic! Prima fotografie postata de artist in aceasta dimineata

George este foarte fericit, deoarece a devenit tatic. Sotia lui a nascut si i-a oferit primul fiu in aceasta noapte, iar cantaretul a fost alaturi de ea in toata aceasta perioada.

„Personalitate puternica bebe mic. Ce atatea scenarii si programari? Cand a vrut el, a venit. Si a venit perfect sanatos, tras ca prin inel. Sunt extrem de fericit si ii multumesc sotiei mele pentru baietelul nostru care s-a nascut in noaptea asta. Sa fiti iubiti!” a fost mesajul artistului din aceasta dimineata.

Barbatuls-a fotografiat chiar langa sala de nasteri, la scurt timp dupa ce Ramona a nascut.

George s-a casatorit cu Ramona in 2013, dupa un mariaj esuat cu Alina Laufer. Cu aceasta din urma are o fetita, Karina, iar Ramona are tot o fata, Ilinca, de 15 ani.
loading...
“Nu mai rezistam singur acasa fara ea, m-am urcat in primul avion. M-am uitat pe site la ora 17 si avionul era la 20:30. Am sunat la o agentie de turism pentru ca nu mai puteam sa fac online rezervarea. Mi-au emis biletul, mi-am facut check-in-ul, asa ca la ora 22:15 eram in Atena, in fata hotelului, cu flori si cu imbratisari. Cand m-a vazut sotia mea, am surprins-o placut, ne-am simtit extraordinar, am imbinat utilul cu placutul”, spunea artistul.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro