Mihaela Radulescu, imagine incendiara

Mihaela Radulescu s-a pozat fara sutien si a publicat imaginea pe contul ei de Facebook. Reactiile au inceput sa curga imediat dupa postare.

„Ma stiti deja – imi asum tot ce fac si, mai ales, cine sunt cu adevarat. Sufar de drag de libertate, de o excesiva pofta de viata si de reusita in tot ce fac.

Stiu, de-aia va sunt nesuferita unora. Da’ am cam invatat toti de pe-aici ca atunci cand te acapareaza grija altuia, esti mai putin fericit, mai putin atent la tine, la nevoile tale… Traiti-va viata cum vreti voi, nu va dau sfaturi. Doar zic – e mai misto sa traiesti in bucurie, relaxare si concentrare pe ce te face sa stralucesti. Duminica frumoasa!”, a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

„Esti intruchiparea femeii fatale! Eu te ador de mica! Am crescut si m-am format cu tine! Te pupacesc. Ma bucur ca te vad cat mai des pe micile ecrane… Pentru ca ai ce arpta… ai ce povesti. Te prinde atat de bine!”, i-a comentat o doamna Mihaelei Radulescu. „Esti cat se poate de realista si esti de apreciat ca iti traiesti viata cum simti ignorand parerile rautacioase ce te inconjoara! Absolut superba!”, a laudat-o altcineva pe Mihaela Radulescu.
loading...
Postarea Mihaelei Radulescu a adunat 1.000 de like-uri in mai putin de o ora.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro