Pepe a cumparat vila socrului, pe credit.

Casa in care a crescut Raluca Pastrama, una dintre cele mai impunatoare din zona, ramane tot in familie. Pepe a cumparat vila socrului, cu 450.000 de euro, desi tatal sotiei sale avea un client care-i oferea 600.000 de euro.

Pepe a devenit proprietar peste vila socrului sau, in care a crescut sotia sa, Raluca.

Artistul a cumparat casa, pentru a o transforma in gradinita. Tranzactia s-a ridicat la 450.000 de euro. Pepe a platit practic cu 150.000 de euro mai putin decat pretul pe care il oferea lui Nelu Pastrama un alt client.

Socrul acestuia nu s-a uitat insa la bani. El nu a stat deloc pe ganduri, in momentul in care ginerele sau i-a spus ca vrea sa-i cumpere vila. Artistul a luat casa si cu ajutorul unui credit bancar si a depus deja actele sa obtina autorizatia de constructii.

”Am facut comanda si pentru mobila. Am angajat o firma sa se ocupe de toate actele pentru gradinita. Stiu ca va mai dura ceva timp. Raluca va fi cea care va conduce gradinita. Vom angaja educatoare si personal calificat. Socrul meu mi-a facut un pret preferential. Avea un client, care-i oferea cu mult mai mult”, a declarat Pepe pentru Libertatea.

loading...
Imediat ce i-a vandut vila din Colentina, Nelu Pastrama si-a luat o alta casa, in Pipera, si a devenit vecin cu fiica si ginerele sau.

Casa prea mare pentru trei persoane
O perioada, vila familiei Pastrama a fost scoasa la la vanzare, cu mobila cu tot, pe un site de imobiliare si pentru multi, aceasta actiune a tatalui Ralucai a constituit o surpriza. Pretul pe care l-au cerut proprietarii, la prima strigare, a fost de 650.000 de euro.Vila are nu mai putin de 11 camere mobilate si utilate complet, zece bai, doua bucatarii, garaj cu usa automatizata, rampa, monitorizare porti automate. Motivul acestei decizii luata de Nelu Pastrama ni l-a dezvaluit insa chiar Pepe.

”Au considerat ca pentru doua-trei persoane, vila este destul de mare”, a spus artistul pentru Libertatea.

Curtea vilei este de asemenea de vis, iar elementul de rezistenta il constituie fantana arteziana din interiorul acesteia, precum si terasa de vara.

Potrivit anuntului facut la acea vreme, curtea putea reprezenta si o locatie de lux pentru o clinica, gradinita sau trei familii. Peste doar cateva luni insa, in interiorul acesteia isi vor face aparitia mai multe tobogane, si alte spatii de joaca, destinate copiilor.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro