Primele declaratii ale Mirelei Vaida despre venirea la ”Acces direct”

Doar cateva saptamani o mai despart pe indragita prezentatoare a Antenei 1, Simona Gherghe, de cel mai important moment din viata sa – venirea pe lume a micutei sale, asa ca vedeta a decis sa intre in concediu prenatal, pentru a se putea pregati de marea intalnire.

Incepand din 3 aprilie, de la ora 17:00, Mirela Vaida le va da intalnire telespectatorilor, in platoul „Acces Direct”, cu cele mai importante subiecte mondene, dar si cu povesti de viata emotionante si invitati speciali.

„Am primit aceasta propunere cu bucurie, dar si cu responsabilitate, pentru ca este o emisiune foarte importanta a postului, una longeviva si foarte urmarita si totodata o emisiune cu un mare impact emotional. E un gen de emisiune pe care nu l-am mai facut si din care voi avea de invatat, insa ma bucur sa am alaturi o echipa foarte sudata si cu multa experienta, iar daca ei si-au pus baza in mine, atunci nu pot decat sa imi doresc sa nu ii dezamagesc”, a declarat Mirela Vaida, iar Simona Gherghe a completat: „Mirela e un om foarte muncitor. Plec linistita, pentru ca emisiunea si echipa raman pe maini foarte bune!”.
loading...
Pe cele doua vedete le leaga o prietenie veche, iar in ultima perioada au petrecut si mai mult timp impreuna: „De cand am inceput filmarile pentru „2k1”, eu si Simona impartim acelasi platou, mai ales ca ne mai leaga un amanunt important, Simona a aflat ca e insarcinata in seara in care a plecat de la botezul baietelului meu, Vladimir!”, a povestit Mirela, continuand: „eu stiu cel mai bine cum este sa iti anunti echipa ca vei lipsi o perioada de pe post si cat de important este sa fii sustinut in cel mai frumos eveniment din viata ta. Imi doresc din inima ca telespectatorii sa ma primeasca in casele lor cu placere, iar eu sper sa duc la bun sfarsit aceasta mare responsabilitate, de a-i tine locul Simonei Gherghe, care este o emblema a Antenei 1 si pe care abia o astept sa se intoarca, sa ne plimbam impreuna cu copiii in parc!”, a marturisit Mirela Vaida.

Astfel, din 3 aprilie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:00, Mirela le da intalnire telespectatorilor cu cele mai importante subiecte mondene, invitati speciali si povesti emotionante, carora echipa „Acces Direct” va incerca sa le gaseasca rezolvarea, acordand totodata o atentie deosebita copiilor talentati din toate domeniile.

Tot cu Mirela, telespectatorii se intalnesc si in cadrul emisiunii „2k1”, difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00, iar sambata indragita prezentatoare le aduce telespectatorilor o editie speciala, cu vedete, incepand cu ora 17:00.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro