Randi – Puteri asupra mea (single nou si videoclip)

Piesele lui Randi spun o poveste, iar noua sa piesa, Puteri asupra mea, nu face exceptie de la regula. Noul sau single poate fi privit ca o declaratie de dragoste a unui barbat ce ii recunoaste iubitei influenta pe care o are asupra lui, astfel incat el se pierde in ‘nebunia ei’. Vorbeste despre doi oameni ce se lasa cuprinsi de vartejul iubirii intense.

Puteri asupra mea este compusa de Randi in studiourile Famous Production, iar videoclipul este regizat de SAN. Atmosfera clipului este una senzuala si urmareste jocul amoros dintre protagonisti.

Declaratie Randi: ‘Puteri asupra mea’ vorbeste despre atractia profunda, instinctuala, pe care o exercita femeia asupra barbatului si care depaseste vointa si puterea lui de a se opune! Astfel ca barbatul depune armele si se lasa cuprins de atractia magnetica a femeii.
Randi este unul dintre cei mai de succes producatori muzicali si solisti din Romania, insumand un total de peste 180 de milioane de vizualiz?ri pe YouTube la piese precum: ‘Pana vara viitoare’ (Jo feat. Randi), ‘Prietena ta’ (Randi feat. Uddi & Nadir), ‘Dansam’ (Randi) sau ‘Ochii ?ia verzi’ (Randi).

loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro