Romania, adu-ti aminte!

Maxim, trupa pe care fanii o asociaza cu hituri precum „Sarutari criminale”, „Vreau sa te…”, „Te trag” si cel mai recent „Adu-ti aminte”, se pregateste intens de un moment crucial in cariera lor: finala nationala a celui mai mare concurs de creatie din Europa – Eurovision 2017!

Baietii isi traiesc visul pe ritmurile piesei compuse de Adrian Sina, siguri ca experienta de care au parte in aceasta perioada va fi una care se va transforma intr-o amintire draga pentru tot restul vietii.

„Adu-ti aminte” este piesa prin care baietii transmit un mesaj tuturor generatiilor, acela de a aprecia amintirile si de a trai fiecare moment cu pasiune si la intensitate maxima.

Trupa a acceptat cu entuziasm provocarea de a participa in aceasta competitie, fiind motivati de feedback-ul primit de la fani odata cu lansarea piesei. Tinerii declara ca au urmarit ani la rand concursul cu sufletul la gura, iar faptul ca in acest an au ocazia de a urca pe scena selectiei nationale este un vis devenit realitate.

loading...
Un alt vis pe care il vad implinindu-se este colaborarea cu Nicolae Voiculet, alaturi de care piesa prinde viata intr-un fel unic.

Bogdan declara: „Suntem onorati ca maestrul ne-a acceptat propunerea de a se alatura mesajului Adu-ti aminte. Traditiile poporului nostru ocupa un loc aparte in inimile noastre, iar prin nai si interpretarea domnului Voiculet se contureaza o personalitate puternica a piesei ce nu poate lasa pe nimeni indiferent.”

Despre colaborare, Nicolae Voiculet declara: „Am acceptat colaborarea pentru ca avem acest scop comun si dorinta de a face arta din muzica. Baietii sunt plini de energie, talentati, carismatici si sinceri, iar asta mi-a dat speranta pentru Romania si incredere in viitorul nostru, al tuturor. Le apreciez curajul de a se inscrie in aceasta lupta alaturi de mine.

Amintirile mele cele mai speciale sunt legate de copilarie, privindu-i imi aduc aminte de etapele prin care am trecut si imi doresc sa ii sustin. E momentul nostru. Toate amintirile mele traiesc in sunet si toate amintirile mele sunt muzica.”

Va invitam sa va lasati purtati de amintirile care v-au facut fericiti si sa va bucurati de piesa baietilor de la Maxim si sunetul fermecator al naiului manuit de catre Nicolae Voiculet, duminica, 5 martie, de la ora 20.30, pe TVR!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro