TEO TRANDAFIR, apel disperat!

Teo Trandafir le-a cerut prietenilor ei virtuali ajutorul. Prezentatoarea TV face tot posibilul sa ii schimbe viata lui Razvan Iordache, un tanar de 38 de ani care ramas imobilizat intr-un scaun cu rotile.

Teo Trandafir si-a rugat fanii sa il ajute pe tanar sa mearga din nou. Razvan Iordache a aflat ca este compatibil pentru o operatie care il va ajuta sa stea singur in picioare, interventie chirurgicala care costa 100.000 de euro.

”Dragi prieteni, va rog din inima sa va rezervati un minut pentru aceasta poveste impresionanta: Razvan Iordache are 38 de ani din care 22 i-a petrecut in scaunul cu rotile. A sperat, a luptat, a invatat, a zambit, s-a rugat zi de zi de atunci.

A facut operatii in Romania si China, recuperare grea zi de zi, si-a terminat liceul, facultatea, ba a facut si un master, asa, in scaunul lui. S-a si insurat, tot in scaunul lui, cu o chinezoiaca de care s-a indragostit cand era pacient in China.
loading...
Mama si tatal i s-au dedicat total, nu au mai avut alt scop in viata decat sa-l ajute pe Razvan sa mearga din nou. Nu a fost noapte din 1995 si pana acum in care Razvan sa nu se viseze mergand si dimineata in care sa nu vrea sa se dea jos din pat pe picioarele lui.

A aflat de curand ca este compatibil 100% pentru o interventie medicala in Thailanda care-l va ajuta sa stea singur in picioare si sa mearga. Fara ajutor de la noi, nu o poate realiza.

Trebuie sa stranga 100.000 de euro. Il putem ajuta cu un sms cu textul Razvan la 8826 prin care primeste 2 euro, cu o donatie in conturile din link sau cu o rugaciune. Va multumesc ca sunteti atat de buni!”, a scris Teo Trandafir pe blogul ei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro