Alexandra Stan s-a tatuat si si-a pus piercing-uri

Alexandra Stan si-a aratat latura cameleonica in nenumarate randuri, prin videoclipurile ei, prin aparitiile la evenimente si prin sedintele foto.

Cu toate ca aproape a atins toate stilurile si tendintele, niciodata nu a fost in ipostaza de „fata rea”, plina de tatuaje si piercing-uri. Deschisa provocarilor, la cererea revistei online Touch Magazine, Alexandra Stan a acceptat sa intre in rolul de „punk girl” pentru o zi, lasandu-se pe mana specialistilor.

„In viata reala nu mi-as face atatea tatuaje si nu mi-as pune multe pierce-uri. Dar pentru o zi, chiar mi-a placut sa fiu altfel, cum n-am mai fost pana acum. Tatuajele sunt frumoase, sunt ca un accesoriu, numai ca trebuie sa-ti placa tare mult acel accesoriu si sa nu te plictisesti niciodata de el. Iar mie imi plac schimbarile, sa ma reinventez mereu”, spune Alexandra Stan despre transformarea din sedinta foto pentru Touch Magazine.
loading...
Touch Magazine este o revista online, deschisa oficial pe 1 aprilie, care va realiza sedinte foto inedite cu vedete, punandu-le in posturi in care n-au mai fost pana acum, si va contine multe tutoriale despre lifestyle, intreg continutul fiind distribuit doar pe Facebook si Instagram.


Foto credit: Bogdan Petrice

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro