ANTONIA, mai sexy ca oricand! Ce imagine a postat vedeta la ora 5 dimineata

Antonia este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania si nu ezita sa apara arate publicului larg adevarata ei fata, adica fara pic de machiaj. Vedeta are un ten curat, fara imperfectiuni si foarte luminos.

Asta se vede in cea mai recenta fotografie pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram, la primele ore ale diminetii.

Artista ii duce dorul iubitului ei, Alex Velea, care este si tatal baietilor ei, ca nu a petrecut noaptea impreuna cu acesta. Antonia apare in pat, nemachiata, cu un maiou mic pe ea, si cu decolteu. „In noapte, eu ma gandesc la tine” a specificat cantareata la descrierea imaginii postate la ora cinci de dimineata.
loading...
Antonia si Alex Velea au o relatie foarte frumoasa si doi baieti minunati, Dominic si Akim. Antonia a marturisit in direct ca vrea sa devina sotia lui Alex Velea si chiar l-a cerut pe acesta in casatorie. ”Lumea mereu cand vede contrastul asta dintre noi, isi pune intrebarea: Cum de ne intelegem noi, dar noi, de fapt, ne completam unul pe celalalt. Acum e momentul nostru sa le spunem ca noi chiar ne potrivim si ca eu te iubesc foarte mult. Vrei sa te casatoresti cu mine?”, i-a spus Antonia lui Velea

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro