BIANCA DRAGUSANU e aproape pe ultima suta de metri cu pregatirile si a dat cartile pe fata

Bianca Dragusanu pare sa traverseze o perioada cat se poate de activa, iar in curand o va crestina pe micuta ei si a lui Victor Slav.

Pentru ca vrea sa se asigure ca are absolut totul pus la punct, Bianca Dragusanu pare sa fi avut mare grija la detaliile marelui eveniment. Recent, aceasta a povestit intr-o emisune TV mai multe detalii despre momentul in care micuta Natalia Sofia, care a implinit sase luni de zile, va fi crestinata.

„Fix o luna de zile, 4 saptamani si gata. Am foarte mari emotii. Sper sa fie una dintre cele mai frumoase amintiri impreuna. Asta va fi lumanarea, asta este rochita asortata, o sa am si o pereche de pantofiori cu floricele asortati. Cred ca da! In prima faza am zis nu, dar acum mi-am dat seama ca o sa-l pastrez toata viata si ca ar fi misto numele ei, Sofia Natalia. O sa arate superb. Sunt foarte fericita ca arata foarte frumos“, a marturisit Bianca Dragusanu.

„Sunt doua, pe una o va purta la biserica, iar pentru cealalta inca ma gandesc. Probabil va fi o tinuta intr-o nuanta de somon. Nu stiu ce sa mai aleg“, a mai adaugat viitoarea sotie a lui Victor Slav.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro