Carmen Harra, anunt despre sarcina Gabielei Cristea! I-a dezvaluit viitorul!

Vestea ca Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor deveni parinti a luat cu surprindere intreaga lume mondena, mai ales ca vedeta se chinuia de ceva timp sa ramana insarcinata. Pe viitorii parinti ii asteapta o viata frumoasa impreuna, insa surpiza cea mare o vor afla la viitoarea vizita la ginecoloc, atunci cand medicul obstetrician le va dezvalui cu certitudine sexul copilului… care se pare ca nu va fi baietel.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt mai fericiti ca niciodata! Cei doi soti urmeaza sa devina parinti pentru prima data, insa au facut tot posibilul pentru a tine totul secret, evitand sa confirme informatia.

Carmen Harra i-a dat insa de gol si a confirmat ceea ce pana acum era doar o banuiala. Celebra clarvazatoare sustine ca Gabriela Cristea si Tavi Clonda urmeaza sa devina parinti, insa nu de baietel – asa cum se credea initial, ci de fetita.

Harra sustine ca pe viitoarea bebelusa o asteapta o viata fericita, caci va avea doi parinti care se iubesc mult si care au toate sansele sa ramana impreuna pana la adanci batraneti.

loading...
„Cei doi sunt foarte compatibili si pot rezista impreuna pentru ca se iubesc si se accepta asa cum sunt. Ei vor avea o fetita”, a declarat Carmen Harra pentru CANCAN.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro