CATALIN BOTEZATU a pus la zid femeile din ziua de astazi

Catalin Botezatu a fost invitat ieri in cadrul unei emisiuni TV si a facut marturisiri fara perdea. Designerul a vorbit despre femeile din ziua de astazi si e clar ca nu are o parere buna despre ele.

„Generatia asta este o generatie… Vrei sa imi pun in cap o intreaga generatie? E o generatie extrem de sterila, de superficiala. Este o generatie fara cultura… Se nasc, deschid ochii pe silicoane, pe buze ca doua basti, de zici ca sunt toate nebune si apoi se gandesc cum sa puna mana pe un bosorog cu bani si atat, asta a fost.

Apoi prostii le cumpara tot felul de genti pe care ele le vand mai departe pentru ca… asa. Nu vor sa invete nimic, incultura maxima si asta e tot. E valabil pentru toata lumea, si fete si baieti. Este o generatie care nu vrea sa faca nimic. Vrea doar sa parvina. In ianuarie, imediat dupa Revelion, am spus ca ma insor. Jur! Am avut un flash, m-am enervat foarte tare, ma simteam extrem de singur, desi nu eram singur. Pe urma mi-am dat seama ce inseamna aceasta institutie”, a declarat Catalin Botezatu.
loading...
Creatorul de moda a vorbit si despre fosta lui iubita, Bianca Dragusanu: „Ea s-a autoeducat. Bianca a fost cum a fost, dar a avut fondul bun. Eu am cunoscut-o sub toate aspectele si a evoluat. Cele de acum nu vor nici sa evolueze”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro