Celia revine in muzica!

A lipsit de pe piata muzicala romaneasca, iar acum este pregatita mai mult ca oricand sa revina in forta. Celia s-a dedicat, in ultimii trei ani, exclusiv cresterii fiului ei, insa acum a luat o decizie radicala si e pusa pe fapte mari.

De cateva zile, Celia s-a intors pe pamant romanesc, unde isi pregateste o „relansare” a carierei sale muzicale. Si nu e doar la stadiul de intentie! Artista a intrat deja in studio si lucreaza la mai multe piese, dupa cum ne-a declarat chiar ea: „Am revenit in Romania si am venit cu o energie minunata. Pregatita de relansare, proiecte interesate din care o sa fac parte, munca multa si implicare”, a declarat indragita artista.

Mai mult, dupa cativa ani petrecuti in Australia alaturi de sotul si copilul ei, artista a luat o decizie radicala: a decis sa se mute din nou in Romania. Daca sotul ei, Ardeli Ancuta, se va ocupa de afacerile pe care le au aici, Celia se va dedica muzicii.

„Sunt fericita pentru ca am decis in familie, iar pentru urmatorii ani, s-a ales Romania iar acest lucru NU poate decat sa ma bucure enorm! Iubesc tara aceasta cu bune si rele si o pun mai presus decat Australia si probabil deaceea si ea mi-a oferit mari oportunitati, o iubesc si imi lipseste, aici ma incarc, aici sunt eu! Sunt extrem de fericita ca sotul meu a ales sa ne mutam in Romania si sa ne ocupam de afacerile pe care le avem aici si in acelasi timp sa imi pot bucura sufletul cu emotia scenei care imi lipseste atat de mult”, a adaugat Celia.

loading...
Celia este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Indragita artista a lansat de-a lungul anilor hituri precum: „Trag aer in piept”, „Soapte”, „O mie de cuvinte”, sau „Dor de noi (Joi)”, dar si colaborari cu artisti internationali: Buppy Brown – „Iubire”, Kaye Styles – „IS IT LOVE”, Mohombi – „Love 2 Party”, si Shaggy – „TELL ME LIES (Let your eyes)”. Anul 2017 se anunta unul plin pentru Celia iar in scurt vom asculta noi piese.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro