Doru de la Deepcentral alearga in Team HOSPICE

Team HOSPICE, echipa de alergatori a fundatiei HOSPICE Casa Sperantei, participa si anul acesta la Semimaratonul Bucuresti ce va avea loc in data de 14 mai.

Doru Todorut de la Deepcentral va participa la cursa populara intr-o maniera inedita, deoarece va alearga alaturi de Ciprian, unul dintre beneficiarii HOSPICE Casa Sperantei. Doru va alerga cei 3,9 km impreuna cu Ciprian, impingand prin alergare caruciorul tanarului.
Ciprian are 21 de ani si este beneficiar al HOSPICE Casa Sperantei de aproape 2 ani. In ciuda dificultatilor cu care se confrunta (este diagnosticat cu sindrom extrapiramidal si tetrapareza spastica), Ciprian este un tanar pasionat de experiente noi, fascinat de oameni, dornic de prietenii si considera HOSPICE a doua sa familie (pe langa familia sa care il sprijina si il iubeste neconditionat). Este un tanar vesel, cu o prezenta aparte si foarte pasionat de calculatoare.

Ciprian alearga pentru a doua oara in #TeamHOSPICE, prima oara fiind exact acum un an, in cadrul aceluiasi eveniment al Semimaratonului Bucuresti, alaturi de Bogdan Racovita – kinetoterapeutul HOSPICE. La acel moment a declarat ca a fost cea mai frumoasa zi din viata lui.
L-am rugat pe Ciprian sa ne scrie gandurile lui inainte de competitie si ne-a trimis pe facebook acest mesaj pe care vi-l prezentam exact asa cum a fost scris:
„EU MA SIMT FOARTE FERICIT CA O SA ALERG DIN NOU PT A DOUA OARA IN TEAM HOSPICE PT CA IMI PLACE SA PARTICIP LA SEMIMARATOANE. ALERG CU UN NOU PRIETEN IL CHEAMA DORU TODORUT ESTE FOARTE DRAGUT SI MULTUMESC DIN TOATA INIMA MEA CELOR DE LA HOSPICE SI LUI DORU”.
Doru a cunoscut pentru prima oara copiii pacienti ai HOSPICE Casa Sperantei in decembrie anul trecut, cand a participat alaturi de acestia la petrecerea organizata de fundatie pentru ei, oferindu-le clipe frumoase si amintiri speciale. Doru a fost impresionat de cauza sustinuta de HOSPICE si a decis sa se implice in oferirea suportului acestor copii care se confrunta cu boli incurabile. Unul din acesti beneficiari este Ciprian, alaturi de care va alerga pe 14 mai ca un gest de sustinere fata de necesitatea oferirii serviciilor de ingrijire paliativa celor care se confrunta cu o boala incurabila.
loading...
“Am empatizat mereu cu cei din jur. Consider ca este una dintre caracteristicile de baza ale unei societati sanatoase, ale unei personalitati integre. Cu atat mai mult ma onoreaza aceasta propunere cu cat este vorba despre Ciprian, un baiat foarte plin de energie, pozitiv, comunicativ, asa cum ne place sa gasim zilnic oamenii din preajma noastra. Am ramas perplex cand mi s-a spus ca Ciprian imi scrie mesajele cu piciorul atunci cand nu are pe altcineva in preajma. Efortul meu la acest eveniment este unul simbolic, motivational, infim in comparatie cu demersurile HOSPICE Casa Sperantei pentru sustinerea semenilor care au nevoie de ajutorul nostru. Va invit cu mult drag sa descoperiti bucuria de a pune umarul la o cauza nobila, de a sprijini semenii care au nevoie de noi, de a zambi mai mult impreuna.” a declarat Doru Todorut.
Mult succes, Doru, in demersul tau de a sprijini cauza HOSPICE Casa Sperantei. Toti cei ce doresc sa fie alaturi cei doi pot contribui prin donatii aici.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro