FLY PROJECT mereu printre cei mai buni

Cea mai tare colaborare a anului trecut este cea dintre producatorii de hituri internationale Fly Project si Andra, cea mai iubita artista din Romania, pentru piesa Butterfly, care a strans un public numeros de ascultatori inca din primele momente dupa lansare.

Milioane de vizualizari, numarul 1 in preferintele oamenilor pe YouTube si in playlist-urile radiourilor din Bulgaria, Polonia, Italia si lista poate continua, Butterfly este nominalizata pentru „Cea mai buna piesa pop-dance” din 2016 la Premiile Radio Romania.

„Ne onoreaza si ne bucura sa fim printre preferatii oamenilor care asculta Radio Romania, pentru ca posturile Radio Romania se asculta in toate colturile tarii noastre si asta inseamna ca Butterfly a fost pe placul multora, e tot ce conteaza pentru noi” spune Tudor.
loading...
Fly Project continua seria de hituri cu DAME, o piesa de club, total atipica si exploziva, pe care baietii au integrat-o deja in show-ul lor #TheBestPartyTour, pe care il vor sustine oriunde vor fi solicitati in Romania si in afara tarii, asa cum ne-au obisnuit.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro