GABRIELA CRISTEA nu a mai rezistat si a intrebat-o in direct: „Cum ti-ai dat seama ca esti gravida?!”

Gabriela Cristea are uneori parte de momente cu adevarat socante in emisiunea pe care o prezinta si, adesea, cazurile concurentilor o lasa cu gura cascata.

La fel s-a intamplat si astazi, cand Gabriela a venit in platou in pofida problemelor de sanatate cauzate de o raceala serioasa, atunci cand una dintre concurente a recunoscut ca a fost implicata pentru o perioada buna de timp intr-un triunghi amoros, pentru ca in momentul in care a aflat ca este insarcinata a asteptat pana in momentul in care a adus pe lume copilul pentru a-si da seama cine este tatal acestuia.

Gabrielei Cristea nu i-a venit sa creada ce auzea si nu a mai rezistat, adresandu-i niste intrebari Mihaelei, concurenta in cauza, in direct: „Tu ti-ai dat seama ca esti gravida! In timpul asta tu aveai relatii si cu el si cu el! Cum ti-ai dat seama ca esti gravida?! Si ce le-ai zis?! Nu inteleg, te-ai dus la ei si ce le-ai spus? Stii, o sa fii tatic, dar s-ar putea sa nu! Baieti, eu sunt gravida, nu stiu cu care, stati voi linistiti, ca va sun eu cand nasc! Eu n-as fi vrut sa fiu in pielea ta, dar vad ca tu esti puternica!”, a declarat prezentatoarea TV.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro