INNA – Me Gusta (LIVE @RADIO ZU)

Cand nu este plecata in turnee, INNA petrece foarte mult timp in studio si lucreaza mereu la piese noi. Artista si-a obisnuit deja fanii cu single-uri care se bucura de succes si in afara Romaniei acest lucru fiind demonstrat si de topurile internationale.

Ultimul single lansat de INNA, „Gimme Gimme” ocupa locuri fruntase in topurile din Spania si Franta si este pe locul patru in topurile Shazam Future Hits din Turcia si pe locul 1 in Damovement din Mexic.

INNA este una dintre artistele care contribuie la compunerea pieselor, scriind unele dintre cele mai populare hit-uri ale sale, precum „Diggy Down”, „Yalla” , „Bop Bop” si „Caliente”.

Dupa ce a colaborat cu alti compozitori, profesionisti in domeniu precum Breyan Isaac, Ina Wroldsen, Steve Mac, INNA a dorit sa compuna singura o piesa. Productia piesei este facuta de David Ciente („Dale Papi” – Lariss).

loading...
Piesa se numeste „Me Gusta” si este in limba spaniola, pe care INNA o stapaneste la perfectie, este fresh, suna catchy si energic.

In luna aprilie, INNA va incepe un nou turneu international in America Latina, in Brazilia, Chile, Argentina, unde sunt asteptati zeci de mii de fani.

In plus, artista lucreaza la doua albume, unul in limba romana si unul in spaniola si engleza. INNA este antrenor la Vocea Romaniei Junior, prima experienta in televiziune a artistei.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro