Interviu EXCLUSIV cu Fly Project – „Pregatim o colaborare interesanta”

Imediat dupa lansarea noului single „Dame” i-am contactat pe prietenii nostrii de la Fly Project si ne-au povestit cum s-a intamplat totul. ENJOY!

Cum a luat nastere noul single „Dame”?
Practic DAME s-a nascut intr-o noapte, la Fly Records, cand am avut o baieteasca la studio… la un spritz. E cea mai tare piesa de party :))

Cine a venit cu ideea clipului?
Ideea clipului ne-a venit la o intalnire, unde ne gandeam impreuna cu Alex Ceausu, regizorul videoclipului DAME, la cea mai potrivita varianta de clip pentru aceasta piesa, care e iesita din tipare. Pentru ca n-am gasit clipul perfect nicaieri in Bucuresti, l-am construit, iar cele trei fete sexy au completat perfect peisajul :))

Pe cand un nou turneu international si cum se numeste de data asta?

Pai a inceput deja, se numeste The Best Party World Tour si ne dorim sa facem cele mai tari petreceri acasa, in Romania, si in toate colturile lumii.
loading...
Cum e sa il vezi pe Cristiano Ronaldo dansand pe muzica ta?
Iti dai seama ca ne-a bucurat foarte mult, la fel cum ne-a bucurat cand am auzit ca muzica noastra a ajuns si la So You Think You Can Dance, in toata America si Canada, la fel ca atunci cand oamenii din fata noastra ne stiu fiecare piesa si canta cu noi, indiferent de tara in care suntem. Astea sunt motivele pentru care mergem mai departe.

Ne pregatiti ceva pentru vara sau va concentrati pe noul single?
Acum ne concentram pe DAME, insa in paralel lucram permanent in studio, atunci cand nu suntem plecati la concerte. Pentru anul asta, mai avem doua piese deja pregatite, pe care abia asteptam sa le asculte oamenii. Noua ne plac foarte mult! Una dintre ele.. va fi o colaborare interesanta. Dar nu spunem mai mult, sa pastram surpriza 🙂

In ce parte a lumii te-ai muta chiar in acest moment?
Tudor: In Muntii Apuseni
Dan: Sunt fericit fix unde sunt acum, nu m-as muta nicaieri. Poate la batranete, pe Coasta de Azur.

Un mesaj pentru cititori si fani
Spor in toate, va pupam si ne vedem pe pagina de facebook FLYPROJECTOFFICIAL 🙂

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro