La trei zile de cand a parasit emisiunea de dans, ANTONIA face marturisiri

In a doua zi de Paste, emisiunea „Uite cine danseaza” a adus emotie si dans. Vedetele si coregrafii au pregatit o seara de exceptie, dedicata dansului si muzicii populare. Antonia si Sandu Lungu au ajuns la duel, alaturi de partenerii lor.

Cu toate ca vedeta era considerata drept una dintre favorite, vestea a cazut ca un traznet: Antonia a pierdut in fata luptatorului Sandu Lungu, parasind astfel competitia. Alex Velea a venit imediat pe scena, pentru a-si sustine iubita ce nu-si mai putea controla lacrimile de emotie si dezamagire.

La trei zile de la parasirea concursului, vedeta a vorbit despre experienta pe care a trait-o.

,,Ultima editie a fost putin trista, cred ca a fost cel mai bun dans dintre toate, dar se pare ca votul publicului a schimbat decisiv. A fost socant, nu am avut cuvinte. Nu mi-a fost deloc usor, mi-a fost destul de greu. O sa imi fie dor de perioada asta. Alex ma sustine foarte mult, ma admira ca am avut curajul sa plec de acasa, sa il las pe cel mic. Ma bucur ca am facut parte din aceasta emisiune. Le doresc celorlalti concurenti sa fie puternici si sa se distreze’’, a declarat Antonia.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro