LAVINIA PARVA, inconjurata de copii inainte de PASTE! „Imi doresc sa devin mama, dar…”

Lavinia Parva traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Stefan Banica Jr. si se inteleg foarte bine. Cei doi sunt foarte discreti in ceea ce priveste relatia lor, la fel si cu planurile de viitor, iar daca la un moment dat se vorbea de o posibila casatorie, se pare ca nu vor sa se grabeasca, cu toate ca Stefan i-a daruit deja inelul femeii iubite.

Lavinia a confirmat faptul ca a primit inelul din partea lui Banica Jr. „Exista inelul, dar nu-l port mereu. Uneori il port, alteori nu, pentru ca acel inel insemna de fapt legatura noastra sufleteasca pe care eu o port in suflet”, a declarat Lavinia Parva in direct. Iata ca acum, inainte de Paste, Lavinia s-a inconjurat de copiii de la scoala de muzica unde le preda cursuri micutilor.

Impreuna cu acestia a pregatit o multime de lucruri frumoase pentru sarbatorile pascale si si-a deschis sufletul in direct, povestind despre relatia ei cu Stefan Banica Jr.: „O sa avem toate mancarurile traditionale pe masa, asa e frumos. Acum sunt ocupata cu micutii de aici, dar nu cred ca acest lucru ma ajuta sa ma pregatesc mai bine pentru momentul in care voi deveni mama. Cred ca in acel moment se naste un instinct special si vezi altfel lucrurile. Imi doresc sa devin mama, dar acum nu este inca momentul. Cred ca mai degraba sunt cea mai buna prietena a copiilor decat ii tratez asa cum ar proceda o mama”, a declarat Lavinia in direct.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro