LIVIU VARCIU s-a mutat in casa noua si a dat vestea

Liviu Varciu este un barbat sincer si ii informeaza pe fani cu privire la noutatile din viata lui. Artistul a vorbit despre emisiunea ”Za Za Sing”, dar si despre relatii.

„Imi e dor sa fiu pe scena, au trecut ceva ani, cand era si Capatos tanar, imi e dor de asta, eu nu prea am frecventat cluburile astea de …Nicole Cherry, la care apropo am cantat la botez, iti dai seama cat de tanar sunt? Nu ma ajuta creierul sa depasesc varsta de 35 de ani si sa ma maturizez. Dar poate cu formatul asta nou in viata mea se vor schimba lucruri in bine. Mult m-am bucurat cand am aflat ca platoul chefilor este langa platoul meu, sa mananc si eu sanatos, cand colo ce sa vezi, m-am dus la platou, bucatari fara mancare, beau niste lichioare din aia, nu sunt chefii mei, nu am mancat nimic, daca au gatit ceva, niste scoici, nu m-au invitat niciodata”, a spus Liviu Varciu.

Mai mult, artistul a vorbit despre viata lui personala: „Ma chinui sa trag curentul la casa ca traim in Romania si nimic nu e simplu. M-am mutat. Produc curent, am o bicicleta din asta care dau la pedale si produc curent. Tocmai de asta nu am nevoie de sala. Catelului i-am luat o partenera sa aiba si el macar sa nu fie tot mare. Dar i-am luat-o lui Paco sa vada si el ce inseamna sa traiesti cu o femeie care nu e de nasul tau in casa. Sa treaca si el prin ce am trecut eu. As fi ipocrit sa spun ca tot sunt singur. Cunosc oameni. Nu stau singur asa intr-o casa si plang, nu a venit femeia aia care sa zica: ”hai sa terminam cu glumele astea pe la televizor”. Eu gandesc ca tot ce zboara se mananca doar ca nu mai prind tot ce zboara. Sau de la zodii, eu nu credeam in zodii, eu sunt Pesti si ascendent in Rac, prosti de buni, nu am avut noroc nici cu zodia”, a spus Liviu Varciu.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro