LIVIU VARCIU va deveni tatic! Iubita artistului este insarcinata in trei luni

Cu toate ca in cariera a avut mereu succes, iar fanele suspina dupa el de ani de zile, Liviu Varciu a avut parte de ghinion in relatiile amoroase, insa da dovada de o perseverenta iesita din comun si nu renunta la ideea ca intr-o zi isi va gasi sufletul pereche.

Nu stim daca si-a gasit acel suflet pe care il astepta, insa stim ca o veste i-a facut sarbatorile pascale foarte fericite si anume ca va deveni tatic, sustine wowbiz.ro.

Iubita artistului este insarcinata in trei luni, iar surse apropiate artistului ar fi confirmat vestea, desi a incercat sa tina ascuns acest lucru, deoarece bruneta ar fi avut unele mici probleme de sanatate, iar cei doi au vrut sa vada care va fi evolutia.

Cei doi s-au afisat impreuna destul de des, mai ales ca a fost vazut in compania ei, chiar la el acasa, cand il ajuta sa dea zapada jos de pe masini.

loading...
Liviu Varciu este foarte mandru de fiica lui, Carmina Maria,cand vine vorba de ea, el se topeste brusc. Chiar daca nu traieste langa ea, artistul vorbeste des cu aceasta si i-a explicat chiar multe lucruri, de ce trebuie sa se fereasca, in primul rand.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro