Maxim – Fata n-are nicio vina (single nou si videoclip)

Dupa ce le-au oferit fetelor „Sarutari criminale”, ne-au tras mai aproape de ei si au participat la Eurovision cu piesa „Adu-ti aminte”, trupa Maxim revine primavara aceasta cu un single ce promite sa ramana atat in topuri, cat si in capul celor care o asculta.

„Fata n-are nicio vina”, produsa sub indrumarea lui Adrian Sina in studioul Akcent Music, este o piesa plina de energie pozitiva ce o sa invadeze playlisturile petrecerilor de vara.

Daca in „Adu-ti aminte” baietii povesteau despre inocenta adolescentei, noul single reda o poveste de dragoste plina de sinceritate si trairile care vin odata cu ea.

Videoclip piesei, realizat de cei de la NGM Creative, pune in evidenta abilitatile de instrumentisti ale baietilor, dovedite si in perioada Eurovisionului. In timpul filmarilor, trupa a fost nevoita sa suporte o bataie cu vopsea ca razbunare a fetelor.

loading...
„Piesa s-a nascut acum mai mult de un an de zile in studioul Akcent. Avem foarte mare incredere in ea, mai ales ca pe noi ne-a binedispus de la prima ascultare. Cel mai important, Fata n-are nicio vina este un cadou pentru fanele noastre, care ne-au sustinut neconditionat de-a lungul timpului si vrem sa le multumim pe aceasta cale.” – Maxim

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro