Patru milioane pentru „Makosa”

„Makosa”, cel mai recent single semnat Geo Da Silva, a atins 4.000.000 de vizualizari in nici 3 saptamani de la lansare! Cu versuri in limba engleza si un beat dance-balcanic, „Makosa”, o reusita colaborare cu Katty S. si Niko, este compusa de catre Gheorghe Constantin Cristinel, Adrian Corneliu Ivan & Sergio Duran Baldovi, beneficiind de un videoclip filmat in Barcelona, ce a fost regizat de catre Sergio Duran Baldovi & Geo Da Silva in studiourile Supermotion.

Cat Music a vandut deja licente internationale pentru piesa „Makosa” in urmatoarele tari: Japonia, Israel, Turcia, Croatia, Grecia, Serbia, Muntenegru, Malta, Bosnia, Macedonia, Bulgaria si Slovenia.

De asemenea, „Makosa” se afla in lista celor mai populare piese pe Youtube in mai multe tari: Spania, Ungaria, Rusia, Ucraina, Italia.

Astfel, Geo Da Silva are placerea de a le multumi fanilor pentru acest record printr-un super concurs in colaborare cu cei de la Radio Impuls.

loading...
„Makosa” este o piesa de distractie, cu dans, pe care merita sa o asculti cu prietenii si sa inveti fiecare pas. Aceasta este creata intr-un mod „atipic” si a pornit de la pasii de dans, apoi au fost adaugate versurile si muzica.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro