Pepe – Sentimente Intense (single nou si videoclip)

“Pasiune, nebunie, energie si as adauga aici fantezie scria autorul 🙂 in urma cu vreo trei saptamani cand habar nu avea ce se va intampla la filmarile videoclipului. 🙂 Venita special tocmai din Costa Rica, Lucy a facut aproape imposibilul in ceea ce priveste doar “jucatul” pasiunii. Chiar si un familist convins poate avea mari probleme in momentul in care regizorul striga: “Vreau mai mult … de la capat! … Actiune!”… Si a primit actiune!” spune Pepe despre cel mai nou videoclip al sau rezumand perfect ceea ce putem vedea si trai alaturi de el.

Pepe forteaza un pic vara lui 2017 care este atat de aproape si lanseaza “Sentimente Intense”, o piesa scrisa si produsa pentru a fi adaugata direct, definitive si irevocabil in playlisturile petrecerilor ce vor veni. Este cumva deja o traditie si Pepe o pastreaza ca inainte de fiecare sezon estival sa propuna un single ce ulterior sa devina soundtrack-ul perfect al noptilor fierbinti de vara.

La Industria J s-a ocupat de productia executiva a piesei, Pepe semnand in parte compozitia alaturi de Jimmy Dub, Dj Bonne si Omar versurile fiind scrise de chiar de artist. Vorbim de o premiera aici fiindca pentru La Industria J, “Sentimente Intense” este primul single promovat al noului label.

“Am stiut ca piesa este pentru Pepe de la inceput, de la primele acorduri si prima linie melodica si ma bucur de aceasta colaborare mai ales ca pentru La Industria J este un punct in timeline foarte important. “Sentimente Intense” este primul single ce iese din studio si sunt absolut convins ca e cel mai bun start pe care il puteam avea in noua formula.” spune Jimmy Dub despre colaborarea cu Pepe pentru “Sentimente Intense”.

loading...
Videoclipul este filmat in regia lui Lucian Barbulescu in ROSAMARIA. Este primul clip filmat aici de cand locatia a fost complet renovata. ROSAMARIA este cel mai nou club live ce se va deschide in chiar centrul Bucurestiului si, mult mai important de atat, este proiectul de suflet al lui Pepe despre care s-a tot vorbit in ultima perioada. Pregatirile pentru deschidere sunt pe ultima suta de metri totul aratand fabulos lucru ce se poate vedea si in “Sentimente Intense”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro