Teo Trandafir i-a spus fiicei sale ca nu sunt „rude de sange”- Reactia fetei, senzationala!

Teo Trandafir si Maia au o legatura puternica, dincolo de orice putere de intelegere. Chiar daca nu ii este mama biologica, vedeta de televiziune si fiica ei sunt extraordinar de apropiate si de bune prietene.

Teo a avut-o invitata pe fiica ei in timpul unei transmisiuni live pe facebook. Dialogul lor este senzational! „Noi doua ne-am intalnit la un moment dat in viata ta, atunci cand tu te-ai nascut si ne-am asteptat ca la un moment dat sa existe discrepante intre noi. Mai ales ca tu esti intr-o situatie mai speciala si noi doua nu suntem… cum spun oamenii, ‘rude de sange’”, a declarat Teo Trandafir.

Imediat a venit si replica fiicei sale, devenita acum adolescenta!

„Am cladit impreuna o relatie foarte stransa. Ne intelegeam din priviri, gesturi, mimica. Nu as putea spune cuiva ”mama” care nu s-a implicat sub nicio forma in cultura pe care o am, in ce stiu azi.

loading...
Si asta cu sangele, dupa parerea mea, nu e cea mai potrivita chestie. Sunt frati de sange care nu se inteleg si copii ”de sange” si tot felul care nu au relatii tocmai potrivite cu parintii lor”, a adaugat si Maia.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro