Ti-l mai amintesti pe concurentul preferat al ANDREI de la „Romanii au talent“?

Unul dintre concurentii emisiunii „Romanii au talent“ ajungea sa o uimeasca pe Andra, datorita vocii sale, iar nu de putine ori artista a marturisit ca Dinu Valentin este preferatul ei. Acest lucru se intampla insa in 2011, atunci cand sotia lui Catalin Maruta ii prevestea tanarului un succes fulminant.

Au trecut sase ani de atunci, insa, si se pare ca prioritatile s-au schimbat putin pentru Dinu Valentin. Originar din Ploiesti, acesta s-a casatorit in urma cu mai bine de doi ani de zile c-o frumosa bruneta, dupa ce punea capat unui alt mariaj, din care a avea un baietel. Dupa ce a ajuns din nou in fata altarului, el a aflat ca va deveni din nou tatic.

Totusi, Dinu Valentin nu si-a neglijat pasiunea pentru muzica, in toti acesti ani, pentru ca el a continuat sa cante. De asemenea, el isi face timp in special pentru familia sa, fiind un tatic cat se poate de mandru.

In 2011, Valentin Dinu facea senzatie pe scena talentelor din cadrul emisiunii difuzate pe ProTV, acolo unde prin vocea sa, dar si prin atitudinea calda, a reusit sa ii cucereasca pe romani. La fel s-a intamplat si-n ceea ce-o priveste pe Andra, pentru ca i-a castigat simpatia cantaretei, astfel incat nu doar o data ea a marturisit ca tanarul din Ploiesti e preferatul ei.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro