Adevarul despre relatia dintre Stefan Banica si fiica lui, Violeta

Stefan Banica Jr. a preferat, de-a lungul timpului, sa-si tina viata privata departe de ochii curiosi ai presei, insa atunci cand a fost vorba despre cei doi copii ai sai, artistul si-a deschis sufletul.

Intrebat cum se intelege cu cei doi copii ai sai, in cadrul unei emisiuni radio, Stefan Banica a oferit amanunte neasteptate.

„Stefan a crescut. E la o varsta foarte periculoasa, dar e un copil tare bun. Mi-as dori sa nu fie influentabil, sa fie cu picioarele pe pamant. M-am uitat la niste poze cu el si cu mine. Seamana. E unu la unu, cu mentiunea ca el e mai frumusel, are ochii albastri. E talentat la dans, e si bucatar talentat, are multe aptitudini, l-am vazut si la teatru, pe scena! Merge la niste cursuri pentru a-si dezvolta increderea in el. Violeta e o bomba cu ceas. E foarte desteapta, jucam macao, iar cand vede ca pierde nu mai joaca. Sunt atat de fericit ca e fetita, pentru ca sunt doua relatii diferite. Eu am fost convins ca o sa am doi baieti, ca tata si ca bunicul meu”, a marturisit artistul la radio.

Totusi, artistul a fost surprins de marturisirea facuta de fetita: „Se mai si supara si pe mine. De exemplu, la carti, eu castig, iar el arunca apoi cu ele pe jos, pentru ca se supara”, i-a marturisit fetita senina Andreei Esca.

loading...
De cealalta parte, insa, Stefan a inceput sa rada si sa-i atraga atentia ca lucrurile nu stau chiar asa: „Ce taranca! De ce minti, mai, tati, mai? Eu castig, de fapt. Violeta e foarte desteapta, jucam macao si cand vede ca pierde nu mai joaca, iar eu ii spun tot timpul ca trebuie sa-si ia revansa”, a completat amuzat artistul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro