Andreea Marin a intors toate capetele la un eveniment monden.

Andreea Marin a intors toate privirile la un eveniment monden la care a participat recent, datorita tinutei dar mai ales pentru faptul ca a reusit sa slabeasca spectaculos. Imediat ce a facut publice fotografiile, fanii au inceput sa o felicite!

Fosta sotie a lui Tuncay isi vede de cariera de cand a terminat divortul de medicul turc si se concentreaza mai ales pe imaginea ei.

Vedeta a participat recent la o petrecere, purtand o tinuta eleganta care a atras atentia asupra siluetei sale. Ce-i drept, Andreea Marin a ales culoarea neagra, care se stie ca are un efect vizual de subtiere, dar, pe langa acest lucru, kilogramele care s-au ”topit” sunt evidente in cazul fostei zane a ”Surprizelor”. Imaginea sa a fost completata si de o noua coafura cu breton, care parca a dat timpul inapoi. Prietenele ei virtuale au observat imediat schimbarea si au felicitat-o imediat. ”Ce silueta, aratati acum la fel ca prin 2004, ati reusit sa slabiti cred ca peste 10 kg” i-a scris o amica virtuala, dupa ce Andreea Marin si-a facut public noul sau look.
loading...

sursa: cancna.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro