Andreea Marin isi reface viata cu un roman! Cine a facut dezvaluirile despre viata amoroasa a zanei

Andreea Marin nu va sta prea mult singura si isi va reface viata, de data aceasta cu un roman! Cel putin asa sustine prezicatoarea Carmen Harra, care i-a facut ”Zanei” profilul amoros.

Andreea Marin a divortat de Tuncay acum aproape trei luni dar nu va ramane prea mult o femeie singura, este de parere Carmen Harra.

„Andreea Marin va avea curajul sa se casatoreasca! Ea a avut curaj si cu al doilea divort si o sa aiba curaj si in continuare. Curajul nu ii lipseste si cred ca e o eterna optimista. Ea este o splendoare de om, un om dormic mereu de ceva nou, de ceva minunat. Eu, categoric, o vad cu cineva care si de data asta va fi mai tanar fiindca are prezenta asta fenomenala, incat atrage mereu oameni care sunt mai mici in varsta. Nu ca ar fi ceva rau in asta…Dar o vad ca isi gaseste pe altcineva si va fi fericita, va fi mai bine decat cu turcul. Va fi un roman si va fi o relatie solida, pentru ca aici a fost si o prapastie in comunicarea lor, incat au vorbit in engleza” a dezvaluit prezicatoarea intr-o emisiune TV.
loading...

sursa: cancna.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro