Bianca Dragusanu a dezvaluit cum o va imbraca pe Sofia in ziua botezului

Bianca Dragusanu se afla in plina febra a pregatirilor pentru botezul fiicei sale, Sofia! Blonda nu s-a uitat la bani atunci cand a venit vorba despre rochiile fetitei.

Bianca Dragusanu este o mamica foarte cocheta care munceste din greu pentru a-i oferi fiicei sale tot ce e mai bun si mai frumos. Blonda nu s-a uitat la bani si marturiseste ca a dat destul de mult pe materialul pentru rochiile micutei Sofia, fiind extrem de incantata si de trusoul de botez personalizat pe care l-a pregatit pentru crestinarea acesteia.

”Una dintre rochiile Sofiei este alba. Nu seamana cu aceasta dar este la fel de frumoasa. Asta este una dintre ele. Si am si eu o rochie ca si asta. Ma rog, aproximativ la fel, din acelasi material. Da, a fost foarte scump materialul. L-am ales impreuna, am dat comanda si a ajuns inainte si vreau neaparat sa vi-l arat ca e foarte dragut. Asta e fasa cu care se leaga. Asta e scutecelul. Nici macar nu stiu care e randul. Vezi aici scrie numele ei. Are un semn de regina. Asta e alt prosopel si mirul”, a declarat Bianca Dragusanu.

Iubita lui Victor Slav este foarte fericita pentru ca Sofia a inceput deja sa o strige: ”A inceput sa zica „mam” sau „mama” si ma dau putin mare in fata lui: „Vezi nu zice tat sau tata, zice mama”.
loading...
Bianca Dragusanu a marturisit ca este foarte stresata pentru ca mai sunt doar cateva zile si inca nu are nimic pus la punct: ”Mai sunt cateva zile si ea are in ce sa se imbrace, eu inca nu stiu, sunt indecisa. Pentru ca i-am facut ei vreo 11 rochite si nu stiu cu care sa o imbrac si cu care sa ne asortam, pentru ca asta era planul sa ne asortam, cel putin cand plecam de acasa la biserica. Sa zicem ca sunt foarte atenta la detalii, pentru ca eu consider ca detaliile fac diferenta. Pe asta ma axez si la rochiile de mireasa. De maine incepem amenajarea si am foarte mari emotii pentru ca deocamdata eu nu stiu cum va arata tortul. De degustat l-am degustat, dar atat de sucita am fost si de atatea ori m-am razgandit. Nu stiu. Am dat 7 torturi. In momentul de fata nu mai e timp de modificat. Pentru ca nu sunt gata rochiile mele, nu e gata rochia mamei. Inclusiv sora mea… Ne descurcam pe ultima suta de metri. Eu sunt super stresata, ca ale mele nu sunt gata”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro