Carla’s Dreams – concert sold out in fata a peste 5000 de fani

Carla’s Dreams a sustinut sambata un show live full band la Arenele Romane din Bucuresti, prilej cu care a lansat albumul „Antiexemplu”.

Peste 5000 de oameni au venit sa se bucure de muzica artistilor lor preferati, sa asculte live hituri consacrate precum „Sub pielea mea”, „Acele”, „Te rog”, „Imperfect”, cel mai recent lansat single „Pana la sange”.

Albumul „Antiexemplu” include si doua colaborari cu INNA pentru piesa „Tu si eu”, care are peste 8 milioane de vizualizari pe YouTube si in premiera, un remake al unei piese Carla’s Dreams – „Inima mea”, impreuna cu Delia, precum si noi precum „Formula Apei”, „Animal de prada”.

Show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane a fost regizat 100% de artisti si a cuprins mai multe elemente spectaculoase: 150 de Carla’s Dreams pe scena si intr-o anticamera speciala organizata in backstage, „Join the Buzz” – live conversation pentru prima data la un concert in Romania (dialogul fanilor cu cei 150 de personaje), INNA a intrat pe Skype sa le faca o surpriza artistilor si fanilor lor si au cantat impreuna „P.O.H.UI.”.

loading...
Delia a filmat un video special pentru acest show interpretand piesa „Inima mea”.

Show-ul a fost completat de 6 tulnicarese autentice din judetul Alba, toate steagurile tarilor in care Carla’s Dreams au concertat.

Un moment special al show-ului a fost pe piesa „Ne bucuram in ciuda lor” cand toti cei peste 5000 de oameni din Arenele Romane, impreuna cu cei 150 de Carla’s Dreams de pe scena dansau si aplaudau in sincron. Efectele speciale au fost asigurate de Pyro Events, iar grafica NRG Moldova, o imbinare de elemente interactive cu VJing live 100%. In ceea ce priveste productia tehnica, aceasta a fost asigurata de Arena Events.

„Multumim tuturor pentru implicare si munca si multumim si celor care au venit la concert. A fost o seara speciala pentru noi. V-am cuprins”, au declarat Carla’s Dreams.

Concertul Carla’s Dreams a fost organizat de Global Records si BestMusic Live Concerts, un eveniment sustinut de Antena 1 si Radio ZU, parteneri LIDL, Coca Cola, Sephora – Make Up Forever, J&B, Zen Sushi.

In 2016, Carla’s Dreams au sustinut primul lor concert la Arenele Romane, unde au avut ca invitati speciali pe Loredana Groza, Delia, Antonia si au lansat albumul „NGOC”.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro