Catalin Maruta, cu ochii in lacrimi

Catalin Maruta a vorbit cu ochii in lacrimi despre cele mai importante fiinte din viata lui. Realizatorul TV a dezvaluit ca mai are un singur bunic in viata, insa ca starea acestuia de sanatate nu este foarte buna.

Catalin Maruta este un familist convins si asta nu mai e un secret pentru nimeni! Realizatorul TV a dezvaluit faptul ca poza de pe dispay-ul telefonului lui are o poza cu fiul lui, David, si cu singurul bunic pe care-l mai are in viata.

Cu aceasta ocazie, vedeta a dezvaluit ca batranul nu se simte foarte bine, moment in care lacrimile si-au facut aparitia in coltul ochilor acestuia.

”Mai am un bunic care traieste, dar care din pacate nu se simte foarte bine”, a declarat Catalin Maruta.

Catalin Maruta a dezvaluit cum a descoperit faptul ca banii nu-i aduc fericirea: ”Castigam foarte multi bani. Nu visam eu vreodata asa ceva. Mi-am dat eama ca sunt nefericit pentru ca dupa ce terminam emisiunea la Realitatea nu primeam mesaje de la oameni care sa-mi spuna ”Felicitari pentru emisiune”. M-am dus la Vantu si i-am spus ca nu sunt fericit. M-am dus la banca, am virat banii inapoi si apoi m-am dus la Vantu si i-am spus: ”Uite, am pus toti banii pe care mi i-ai dat in ultimele 6 luni pentru ca nu-i merit. Din 6 luni, eu 4 le-am stat si in celelalte au fost numai breaking news-uri”.

loading...
Catalin a povestit si cum a evoluat relatia lui cu Andra si cum este relatia lor: ”Am aproape 10 ani de casatorie! am langa mine cel mai minunat om. Andra chiar este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut si pe care-l am langa mine. Am ajuns la casnicie dupa doi ani in care ne-am cunoscut si am descoperit ca avem foarte multe lucruri in comun. Intre noi e o diferenta de 7-8 ani si i-am zis: ”Hai, ma, Andra ca tu esti tanara si tu vrei discoteci si cluburi”,, iar ea mi-a zis: ”La cat am cantat eu prin discoteci si cluburi, nu mai vreau”. In perioada aia, lucram in club unde dadeam dedicatii si luam bani pe chestia asta. Dimineata cand ajungeam acasa, aveam bani de cate 1 leu mototoliti si-i intindeam si ma uitam la ei si-mi spuneam: ”Uite, din banii acestia pot sa traiesc linistit o luna”. Andra e un om mai calm si mai chibzuit decat mine. Ea acum canta din placere, are momente in care nu stie cati bani are in portofel sau ia pe unele concerte. Ea face asta acum din pasiune. Nu e artist care sa refuze concerte cate refuza Andra. Da, merg la piata cu liste. Andra e ordonata, dar eu sunt exagerat. Avem meciuri, da, pe tema asta. Spre exemplu cand revenim din vacanta, mie imi place sa desfac bagajele, iar ea zice ca de ce nu putem sa le lasam pentru mai tarziu. Pe David, il duc eu la gradinita, iar de multe ori il ia ea. La un moment dat, imi povestea Andra ca s-a dus sa-l ia pe David si fi-miu: ”A venit Andra sa ma ia, nu mama! Adica, hei, a venit Andra!”.

Andra l-a urmarit pe Live pe sotul ei si nu s-a putut abtine sa nu-i transmita un mesaj.

”Va pup”, a transmis Andra.

Renumit pentru farsele facute in emisiune, Maruta a vorbit despre cele doua farse care i-au dat cele mai mari batai de cap: ”Am iesit de acolo in portbagajul masinii. Cand am vazut cum alearga dl. Tatoiu dupa mine, am lasat tortul si am luat-o la fuga. Da, e suparata pe mine. De atunci, nu a mai venit la mine la emisiune. Am facut o farsa de care-mi pare rau. I-am facut Andrei o farsa. Era intr-un taximetrist si ala o tot ocolea. Andra a inceput sa planga. Eu eram incantat, mi se parea tare. Am dat farsa asta pe post si sase luni, zi de zi, am primit mesaje: ”Asa se face, ba Maruta? Aia e farsa?” Sase luni am tras dupa farsa aia”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro