Celia si sotul ei, in culmea fericirii

Ziua de astazi a fost una speciala pentru Celia si sotul ei, care au aniversat patru ani de casnicie. Evident, momentul n-a trecut neobservat, intrucat artista a facut public un mesaj emotionant pentru barbatul care i-a cucerit inima si caruia i-a daruit doi copii.

Celia si sotul ei au implinit 4 ani de casatorie si a facut un anunt important

„7 Mai. Cu exact 5 ani in urma am decis sa pornim o minunata poveste de dragoste, cu exact 4 ani in urma spuneam „Da!” da, vreau sa fiu a ta si numai a ta pentru tot restul vietii mele. O viata e prea putin pentru iubirea noastra! Te iubesc cu aceeasi putere, sotul meu iubit! La multi ani, noua si iubirii noastre!”, a scris artista pe reteaua de socializare unde fanii i-au lasat multe mesaje cu urari de bine.

Celia si-a adus aminte si de primul lor sarut. „Acum 5 ani am inceput relatia, iar la un an dupa ne-am casatorit civil. Acum 5 ani, pe 7 mai, la ora 7, a fost primul nostru sarut. Eu sunt de moda veche, Hahaha:)) daca ajungeam sa ma sarut cu un baiat, ma consideram deja intr-o relatie! Nu-mi furau baietii usor nici macar un sarut, caci pentru a face acel pas il analizam cat pentru o potentiala viitoare relatie sau nu, asa ca, testul era destul de greu”, a dezvaluit indragita artista conform Libertatea.

loading...
Cantareata si Ardeli s-au casatorit civil pe 7 mai in Australia, iar nunta religioasa a avut loc in Romania, pe 24 august, la biserica din Ghelari, unde mireasa si-a facut aparitia intr-o masina de epoca decapotabila.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro