Cum o are trecuta in telefon MONICA GABOR pe fiica sa, IRINA!

Irina Columbeanu si Monica Gabor s-au apropiat foarte mult, mai ales dupa vacanta in Dubai, pe care au petrecut-o impreuna. Monica Gabor a lasat la vedere cum o are trecuta in telefon pe fiica ei, Irina Columbeanu. ”Irina fiica iubita”, asa este scrisa Irinuca in agenda telefonului Monicai Gabor.

”Eu si Irina am avut o vacanta foarte frumoasa. Ne-am distrat foarte tare si, cel mai important, am reusit sa stabilesc legaturi importante cu familia: am apropiat-o foarte mult de verisorii ei de la Bacau.

Pentru mine conteaza ca fata mea si nepotii mei sa tina legatura si sa se iubeasca, asa cum fac eu cu surorile mele. Am fost impreuna la Bacau, la sora mea mai mare, Alina, apoi in Dubai. Ne-am jucat cu delfinii, ne-am balacit, ne-am dat cu ATV-urile. Irina e un copil foarte cuminte, un copil destept, si nu o pierd din ochi chiar daca suntem departe una de cealalta. Vorbim la telefon, prin mesaje, pe Skype, stiu tot ce face la scoala. Irina e un copil foarte destept, si bineinteles, aici se vede si aportul tatalui sau cu care am ajuns sa am o legatura mult mai buna fata de cum era inainte. Timpul le rezolva pe toate”, a declarat Monica Gabor.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro