DELIA a rupt tacerea! Vedeta a spus adevarul despre relatia cu soacra ei

Delia face furori cu noua ei piesa, ‘’Ramai cu bine‘’, pe care o canta alaturi de Macanache. Vedeta a spus adevarul despre relatia cu soacra ei, si anume ca este ca se intelege de minune cu ea si nu are nici o legatura cu personajul fictiv.

”Suntem cu mamele alaturi de noi. Suntem o mare familie. E vorba de actrita care joaca. Actrita este chiar soacra mea. Si ii multumesc atat de tare ca a jucat acest rol. Pe care in viata reala nu il stapaneste atat de bine. Nu are nicio legatura cu personajul, fictiv de altfel…”, a povestit Delia.

Desi este celebra, Delia nu se considera o diva, ci mai repede se vede ca fiind un rock star. Pentru concertele extravagante pe care le are, Delia Matache scoate banii din buzunar.
loading...
”Mie nu imi place cum suna diva. Diva suna a ceva batran. Suna a ceva putred. Diva suna a pudra de talc. Nu imi miroase bine. Incerc si la XFactor sa le zic sa inlocuiasca numele. La X Factor scrie diva pe spate si le-am zis si le zic: schimbati. Mai bine puneti la mine rock star si puneti la Banica diva. Da, dar eu sunt mai rockstar ca sunt mai nebuna. Eu cant da, mama, sunt beata. Banica nu canta da, mama, sunt beata. Adica nu isi asuma nebunia pana la capat. Eu sunt mai rock. Scuze, Stefan, dar eu merit. Merit. Adica nu ca tu nu meriti, dar nu vreau diva. Ia-l tu.”, a declarat Delia Matache.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro