Fiica lui NICO s-a transformat intr-o adevarata bomba sexy! Cum s-a afisat in direct ALEXANDRA MATEI

Alexandra Matei, in varsta de 26 de ani, a mers anul trecut alaturi de alti concurenti in emisiunea „Supravietuitorul“, dar tanara nu a rezistat mai mult de doua saptamani in cadrul competitiei.

Considerata o adevarata bomba sexy, fiica artistei a apelat deja de cateva ori la bisturiul esteticianului, dupa ce si-a „tunat“ sanii si si-a injectat buzele cu acid hialuronic.

Convinsa ca va ajunge printre finalisti, Alexandra nu a rezistat, insa, mai mult de doua saptamani, iar la scurt timp a fost eliminata de catre colegii de trib si a parasit insula. „Cu siguranta puteam mult mai mult, am dat tot ce am avut mai mult din mine. Am cunoscut o alta parte a firii mele, a sufletului meu. Sunt mandra de mine. Ies cu capul sus. Asta conteaza, ca sunt un alt om, am mult mai multa vointa, sunt mult mai echilibrata si am invatat sa apreciez firimiturile vietii“, a spus Alexandra Matei inainte de a parasi insula.
loading...
In urma cu putin timp, cea poreclita in emisiune „Sniti”, a aparut in direct in emisiunea La Maruta, alaturi de mama ei. Toti au ramas uimiti de schimbarea de look, fiindca Alexandra a dat tunsoarea bob si parul blond pe parul lung si brunet. Desi pare ca si-a facut din nou o serie de imbunatatiri si la nivelul bustului, fiica lui Nico a negat: „Nu am nici extensii, este parul meu natural. Doar l-am vopsit brunet. In rest, nu, chiar nu am facut nicio alta modificare la estetician”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro