GEORGE i-a botezat baietelul ANDREEI BANICA! Ce suma i-a oferit in dar

Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea, au ales ca nasi pentru fiul lor, Noah Andrei, pe cantaretul George si sotia lui, dar si pe o buna prietena, Sanda Mihai. Nasul nu a venit insa cu mana goala, ci cu daruri impresionante, dupa cum a recunoscut el.

Dupa ce a iesit din biserica unde baiatul Andreei Banica a fost crestinat, George a vorbit despre cadoul pentru Noah. Acesta nu a spus ce anume i-a cumparat, dar a vorbit despre suma de bani pe care a dat-o in dar.”I-am dat plicul deja. Era gros, era gros”, a spus cantaretul.

Andreea Banica a declarat ca va avea o trupa la botezul micutului ei, dar va canta si ea. Artista va face spectacol, dupa ce recent a lansat piesa „Departamentul de relatii”, in colaorare cu Udii. ”Vor veni cei mai apropiati prieteni ai nostri. Cei care tin la noi si cu care avem o relatie frumoasa de prietenie. Vor fi cam 100 si ceva de persoane. Va fi ceva mai restrans nu ca la nunta. O sa avem o trupa care va canta toata seara. Nasii sunt nasii nostri de cununie. De data asta Noah Andrei va avea doua nasice. Va mai fi si o buna prietena de a mea”, a mai spus vedeta.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro