Irina Rimes – Vivons Les (piesa noua)

Artista de peste Prut a lansat „Vivons les”, varianta in franceza a hitului „Visele”, dupa ce a semnat un contract cu Universal Music Franta. Astfel, stilul muzical inconfundabil al Irinei Rimes va ajunge pe toate teritoriile francofone, „Vivons les” fiind si primul single de pe albumul pe care urmeaza sa il lanseze in Franta.

„Am asteptat cu nerabdare momentul lansarii piesei „Vivons les”. Sunt incantata de aceasta colaborare si ma bucur sa vad ca publicul din Franta reactioneaza pozitiv la muzica mea. Este un pas foarte important in cariera mea si sunt fericita ca alaturi de echipa mea de la Quantum Music am reusit aceasta performanta. Sper sa imi fac tarile mandre, Republica Moldova si Romania!” a declarat Irina Rimes.

Reprezentantii casei de discuri Universal Music France au fost foarte impresionati de talentul Irinei Rimes si au primit-o cu bratele deschise. Acestia considera ca genul muzical abordat de artista va fi foarte apreciat de public, fiind inedit pentru radiourile din Franta.
loading...
Artista va lansa doua albume in franceza, impreuna cu Universal Music Franta, pe toate teritoriile francofone: Franta, Canada, Andora, Monaco, Benelux, Elvetia si fostele colonii francize. In paralel, artista ia meditatii la franceza saptamanal fiindca isi doreste sa isi perfectioneze pronuntia si chiar sa compuna in aceasta limba.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro