KNOCKOUT Delia a spart-o pe fosta sotie a lui Mihai Albu: ce a putut sa-i faca, mai rar!

Toata lumea credea pana acum ca Iulia Albu este o prezenta total originala in lumea modei, dar tocmai Delia a demonstrat ca nu e asa! Cantareata a pornit un adevarat razboi cu fosta sotie a lui Mihai Albu, pe teme vestimentare, si e clar ca a castigat deja prima runda!

Delia a luat la puricat tinutele Iuliei Albu, care reusea sa lase cu gura cascata telespectatorii cu aparitiile sale excentrice de la TV.

Incet si cu rabdare, Delia a descoperit ca, de fapt, tinutele Iuliei nu sunt atat de originale pe cat pretinde, ci ea s-a ”inspirat” serios de la personalitati din lumea modei din strainatate. Cantareata a identificat si personajul plagiat de Delia, aducandu-le fanilor ”proba foto”: este vorba despre Anna Dello Russo, jurnalist de moda italian si editor la Vogue Japan.
loading...
Prietenii Deliei au apreciat imediat descoperirea: ”Mor, asta e cea mai tare” ”Pe cine plagiaza „doamna cu gaina „!!!” ”Diva de Iulia Albu o sa iasa din minti :))))”. Replica cea mai buna a fost insa la final, din partea unei fane cu umor ”O sa-i sara gaina de pe brat Iuliei cand o sa vada!”


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro