Lavinia feat Cabron – Sfarsitul lumii (single nou si videoclip)

Lavinia revine cu o imagine fresh si un look senzual in noul videoclip, pentru piesa „Sfarsitul lumii”, feat Cabron.

Lavinia demonstreaza inca o data ca este o artista cameleonica, atat in ceea ce priveste genul muzical pe care il abordeaza, cat si conceptul stilist, si trece astfel de la look-uri dance sau latino, la unul indraznet, sexy, urban.

Single-ul „Sfarsitul lumii” este compus si produs in studiourile DeMoga Music, de catre Theea Miculescu, Marian Moldoveanu, Alex Parker, Nicu Patoi si Cabron.

Piesa „Sfarsitul lumii” inseamna o noua colaborare pentru Lavinia, de aceasta data alaturi de Cabron. Artista a mai colaborat cu Funky DJs, Kaira, Korekt.

loading...
Filmat intr-o locatie din Bucuresti, cu un aer urban, videoclipul este regizat de catre Anthony Icuagu si o aduce pe Lavinia in ipostaze hot, cu look-uri inedite. Personajul surpriza al videoclipului este chitaristul Nicu Patoi.

In urma cu 2 ani, Lavinia a lansat single-ul si videoclipul „Aroma Del Amor”, poveste inspirata din cultura spaniola, cu un dans autentic de flamenco. Pana acum, frumoasa artista a lansat si piese in limba engleza si romana, dintre care amintim „Honey Boy, „Povesti cu zane”, „Dragoste cu imprumut”.

Cabron a lansat la inceputul anului piesa „La inaltime”, alaturi de What’s Up, iar in 2016 a cucerit publicul si topurile muzicale cu single-ul „La masa mea”, o super colaborare cu Stefan Banica.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro