Manuel Riva feat. Misha Miller – Sacred Touch (single nou si videoclip)

Stii cum e atunci cand te bucuri de ceva ce-ti umple sufletul, pana ajungi la senzatia de „Mhm, Mhm”? Manuel Riva stie si mai bine! Dj-ul roman care are in palmares piese incluse in seturile artistilor de renume precum Tiesto, Sam Feldt, Oliver Heldens, Ummet Ozcan, sau Cosmic Gate, lanseaza noul sau single, Sacred Touch.

Piesa, o colaborare cu Misha Miller, face parte din urmatorul album al artistului, material ce va fi lansat in toamna acestui an.

„Pe Misha Miller am cunoscut-o in tabara de creatie TIMC, iar in momentul in care am inceput sa lucram impreuna, am inteles imediat ca ea este cea mai potrivita pentru < Sacred Touch >. O voce fenomenala cu care este o adevarata placere sa lucrezi.” – Manuel Riva

Videoclipul (realizat de Alex Volintiru) continua povestea inceputa anterior, in care acelasi personaj – frumoasa Silvana Ciucalau – scrie noul capitol in Paris, dupa anterioarele Venetia si Londra.

loading...
Sacred Touch nu vine doar in varianta Radio Edit, ci alaturi de 6 remixuri: Hyptonix, Dave Andres, Dani Zavera, Alex Vives & Ivan Deyanov, MoonSound si Paul Damixie.

Noul track e vesel, jucaus – exact ca un flirt, asezonat cu un vocal ce reuseste sa nu paraseasca mintea la scurt timp dupa ce a fost auzit.

„Sa lucrez cu Manuel Riva a fost o experienta incredibila, este un profesionist si o persoana extraordinara. Piesa mi-a placut de la primele beat-uri, iar cand am auzit linia melodica am simtit-o intr-un mod special, o proiectie a trairilor mele in acel moment, creionate in sunet si versuri.” – Misha Miller

Manuel Riva se numara printre cei mai de success DJ si producatori de muzica electronica din Romania. In ultimii doi ani a lansat 12 single-uri si 13 remixuri (pentru artisti precum Jack Perry, Salt Ashes, Burak Yeter, Sebastien), care s-au bucurat de recunoastere nationala si internationala.

Piesele „Mhm, Mhm” si „Hey Now” l-au clasat pe artist in topuri de renume. Single-ul „Mhm, Mhm” a reusit sa traverseze pina si oceanul, regasindu-se in Billboard Club Charts la sfarsitul lui 2016, perioada in care a fost inclus si in playlist-ul official MTV UK. Totodata „Mhm, Mhm” si „Hey Now” a fost #1 in iTunes si Shazam in tari precum Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania, Armenia si Gracia, iar ca urmare a succesului international, artistul a fost nominalizat la premiile MTV EMA, la categoria „Best Romanian Act”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro