Medicii nu pot face prognosticuri pe seama starii Denisei. A facut un apel pentru rugaciune!

Apropiatii Denisei isi pun toate sperantele intr-o minune, pentru ca starea ei de sanatate este oscilanta si nimeni nu stie cu exactitate ce va urma. Cantareata de manele este cand mai bine, cand mai rau, si ar fi renuntat si la tratamentul care o pusese, pentru o perioada, pe picioare!

Denisa si-a speriat ingrozitor familia atunci cand a fost gasita zacand inconstienta si a fost nevoie de interventia unui echipaj SMURD. De atunci, artista pare sa-si mai fi revenit, dar medicii nu pot sa -si dea seama cum va evolua starea ei de sanatate, povestesc apropiatii ei. Denisa nu se putea tine pe picioare, nu-i mai recunostea pe cei din jur, apoi parca isi mai revenea, povestesc persoane din familie.

Mai mult, ea s-ar fi decis sa renunte la tratamentul care ii imbunatatise starea, cel homeopat, din motive numai de ea stiute, iar decizia nu ar fi fost cea mai buna, ea aflandu-se in acest moment internata intr-un spital. Situatia a parut cu adevarat dramatica dupa ce Denisa a lansat un apel tulburator pe facebook, ”Rugati-va pentru mine”, care nu lasa loc la nici o interpretare cu privire la starea ei de sanatate.
loading...
Minodora a izbucnit in lacrimi cand a fost intrebata despre Denisa, ”Denisa nu e bine, nu se simte bine. Vreau sa se faca un apel… asa cum toata lumea s-a rugat pentru Gabriel Cotabita, sa faca acelasi lucru si pentru ea. Nu este bine, nu are o stare buna. Tot ce putem face e sa ne rugam” spunea, recent Minodora, intr-un apel public.

sursa: cancna.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro