Mesajul transant al GABRIELEI CRISTEA despre starea DENISEI MANELISTA!

Dupa ce in presa au aparut fotografiile cu Denisa Manelista in stare grava la spital, Gabriela Cristea a fost extrem de deranjata de acestea si a postat pe contul ei de facebook un mesaj transant!

„Drumul de la jurnalism la lipsa de omenie este atat de fragil in Romania. Sa le fie rusine celor care incearca sa faca bani pe spinarea unei fete aflata in suferinta. Fiecare om este liber sa vorbeasca sau nu despre problemele pe care le are. Cel care a fimat asa ceva nu se poate numi om, indiferent de meseria pe care o servesti. Sanatate multa, Denisa Raducu!!!”, a scris prezentatoarea TV.

Reactiile admiratorilor Gabrielei Cristea nu au intarziat sa apara: „In sfarsit o atitudine ferma si corecta. Este atat de surprinzator si de umilitor sa realizam ca suntem in aceasta tara unde nimic nu mai conteaza si unde totul este la discretia oricui chiar atunci cand esti intr-o asemenea conjunctura. Este important sa-ti fie respectata intimitatea. In orice!”, „Tu nu trebuie sa te superi pe acesti oameni care comenteaza aiurea fara sa se puna o secunda in situatia Denisei sau a familiei ei… Ai perfecta dreptate… Sarcina usoara „, au fost doar cateva dintre mesajele primite de prezentatoarea care nu a ramas datoare si le-a raspuns rapid: „Una e sa filmezi un om care se scobeste in nas pe strada si alta e sa ii filmezi in suferinta grava in spital. Si ce sa vezi, in strainatate si in Romania exista legi care ii protejeaza pe oameni. In strainatate tabloidele platesc milioane de euro pentru o astfel de gafa, in Romania este felicitat cel care filmeaza. Mi-e sila!!! „.
loading...
Printre cei care au reactionat atunci cand au vazut mesajul Gabrielei Cristea se numara si Oana Roman: „Gabriela, vrei sa-ti povestesc despre perioada in care fost grav bolnava dupa ce am nascut si nu am spus nimanui decat dupa ce am iesit din spital, si totusi unii au aflat si au incercat sa trimita pe cineva peste mine la terapie intensiva, o fata care a mintit la receptie ca e o prietena? Noroc cu asistentele care nu au lasat-o sa intre. Sa-ti povestesc despre unii moderatori tv care se prefaceau ca sunt empatici pentru suferinta mea, si imi dadeau mesaje lacrimogene doar doar sa afle ceva? Aceiasi oameni, dupa ce am scapat si nu mai eram un subiect, cand m-am intalnit cu ei, uitasera ca ma sunasera cand eram in spital… stiu prea bine ca oamenii astia nu au nici o limita. MOARTEA SI BOALA GRAVA sunt subiectele preferate pentru toata presa tabloida, fara exceptie”. Sotia lui Tavi Clonda i-a raspuns instantaneu: „Oana, din pacate stiu foarte bine. Cand te vad la pamant iti mai trag si un scuipat asa pentru ca pot. Mi-e asa sila!!”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro